Kennedymars 2014 geannuleerd

Beste wandelaar, vrijwilliger, sponsor en Kennedymars-liefhebber,

Het bestuur van Kennedymars Fryslân is druk bezig met de voorbereidingen voor de Kennedymars van dit jaar. Helaas zijn er enkele redenen waarom we hebben moeten besluiten de Kennedymars en de overige marsen dit jaar niet door te laten gaan.

Wij willen de wandelaars een mooie en goed georganiseerde tocht bieden en als dit door bepaalde factoren niet in zijn geheel mogelijk is, moet er een keuze worden gemaakt. Een van deze factoren is de aanleg van de Centrale As, een nieuw aan te leggen vierbaansweg tussen Dokkum en Nijega (zie voor meer informatie www.decentraleas.nl). Momenteel is men druk bezig met de voorbereidende werkzaamheden en medio augustus zullen er diverse omvangrijke werkzaamheden zijn op het traject waar al onze routes langs gaan. Hierdoor zijn wij van mening dat, vooral in de nacht, de veiligheid van de deelnemers niet voldoende te waarborgen is. Tevens wordt er een weg van de route definitief afgesloten. En hoewel wij de aanleg van de Centrale As bemoedigen, betekent dit op dit moment dus een storende factor voor de Kennedymars.

Daarnaast is het bestuur bezig om het een en ander om te gooien, waaronder de website en de algehele aanpak van de organisatie en het evenement zelf. Wij willen hier graag de tijd voor nemen zodat we u volgend jaar kunnen verwelkomen bij een prachtig en nog beter georganiseerd evenement met mooie routes.

Wij hopen op uw begrip en zien u graag terug in 2015!

 

Sponsoren